ProFilm Iasi, Fotografi profesionisti Iasi

Suntem pasionati de arta fotografica!

Fotografii Nunta

Cu siguranta ca un eveniment important din viata Dvs., este nunta si este normal sa aveti cele mai frumoase fotografii, dar si cele mai importante momente.

Fotografii Botez

Fotografii botez in Iasi, oferta de fotografii si filmare botez. Fotografii de botez realizate la biserica si la restaurant, fotografii tiparite in album foto.

Filmari Video

Daca sunteti in cautarea unui fotograf de nunta ori de botez in Iasi, sau unui furnizor de servicii foto si video, vizionati protofoliul nostru de poze si filmari de nunta sau botez.

DESPRE NOI

Cine suntem!

Suntem Smaranda Hobinca si Andrei Girlea, fotografi profesionisti si profesam din anul 2006, lucrand profesional cu Adobe Photoshop, Lightroom, în special pentru editarea fotografiilor de nunta, copii, evenimente, studio, portret și fotografie de produs. Cea mai puternica caracteristica din fluxul nostru de lucru este atenția la fiecare mic detaliu , pentru că de cele mai multe ori ele fac diferența în editare.

Ne pasă profund de amintirile pe care le imortalizam clientilor nostri și asta ne face să acordam o atenție deosebita fiecarei fotografii in parte. Suntem pasionati de fotojurnalismul de nunta, de emotii, de sentimente si de oamenii care se iubesc! Alergam mereu sa surprindem instantanee si amintiri reale si sincere.

Tehnic vorbind, lucaram cu aparatura Nikon si suntem pasionati de lumina si toate manifestarile ei minunate, atat ziua cat si noaptea, in exterior si interior, si niciodata parca nu avem destul timp pentru sesiunile artistice din timpul nuntii. Speram ca impreuna cu portofoliul nostru v-am oferit o imagine cat mai fidela despre noi.

Nikon

Suntem aici pentru Dumneavoastra!

Ne folosim de un stil cat mai simplu si elegant in incercarea de a-ti oferi cele mai frumoase fotografii de la nunta ta!

Portofoliul Nostru

327

Nunti

217

Botezuri

445

Filmari

157

Alte evenimente